Outfit #25

Going to Miami

IMG_3509neglek IMG_3515hmjPPEAL4 er et dansk neglelak mærke, som jeg et par gange før har vist jer. De har næsten lige udgivet en ny sommer kollektion, som hedder ”Going to Miami”. I finder 7 smukke sommer lakker. Lakkerne er fri for formaldehyd, parabener og toulene ? og de er ikke testet på dyr(Det går jeg meget op i). Både Gravide og Børn kan bruge neglelakkerne, det jo for fedt!IMG_3531opk IMG_3593apple IMG_3518Jeg ved godt at jeg burde Swatche neglelakkerne for jer, men mine negle er simpelthen så grimme og korte, da jeg prøver at holde op med at bide negle, eller pille i dem. Derfor linker jeg jer ind på Appeals Swatches HER.
No. 122 – Angels summer snowflake; Den er ikke med i ”Going to Miami” kollektionen. En baby lyseblå farve, med en lille smule glimmer i. Den er rigtig flot, og helt klart min yndlings neglelak. Den krævede dog 2 lag på mine negle for at den dækkede ordenligt, og gav den rigtige farve. Den var nem at påføre og tørrede lidt efter. Hvis i har lyst til at se nærmere på denne flotte blålige lak, så kan i se sweatch fra den HER i deres ”The blues” Kollektion, som jeg er total fan af – der er nærmest intet pænere end blålige farver, hihi.
No. 130 – Beach clubbing; En klar is-blå cremeneglelak med mintfarvet der undetoner i neglelakken. Den er virkelig lækker, at se på, den giver et rigtig sødt look. Den krævede 2 lag, og var utrolig nem at påføre – den var også let at arbejde med, samt den tørrede hurtigt, som jeg kunne næste lag på. Jeg brugte 3 lag på mine negle – for at få det helt rigtige resultat, som der passede til mig.
No. 133 – Running up a high bill; En flot støvet lavendel glassflaked glitter neglelak med lyseblå og pink micro glitter. Jeg synes den er utrolig flot, og især når der er Micro glitter i, som er i disse flotte lyseblå og pinke farver. Jeg har brugt den ovenpå ”Beach Clubbing” – det ser rigtig fedt ud, og jeg brugte 1 lag, men man kan sagtens bruge 2 lag, hvis man vil have mere glimmer på neglene. Jeg er helt forelsket i den neglelak, og den kommer jeg HELT sikkert til at bruge meget i sommerperioden, og ovenpå forskellige neglelakker, der skal prøves en masse forskelligt i hvert fald.
No. 131 – Night at the beach; En kølig baby lyserød cremeneglelak, som er heldækkende på neglene. Jeg har altid været stor fan af lyse-lyseblå nuancer, så denne faldte selvfølgelig i min smag lige med det samme. Den er rigtig fin, når den kommer på. Jeg brugte 1 lag, for at få den dækkende, men et ret tykt lag. Man kan sagtens ligge 2 fine, tynde lag med neglelakken, og så giver det et lækkert resultat. Den er let at påføre og er god at arbejde med!
Det er altid spændende når Appeal udvider deres kollektioner med nye spændende farver og glitter. Jeg er super glad og tilfreds med neglelakkerne, og de er virkelig lette at arbejde med, man skal ikke sidde i flere minutter bare for at dække en enkel negle. Deres indhold er hellere ikke så tyndt at det flyder ud over det hele, og det er virkelig dejligt. I kan købe alle lakkerne i Appeals egen webshop som i finder HER, til 79.- som er en rimelig pris, for gode og skønne lakker. Ejer i nogen neglelakker fra Appeal? 

6

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #25