RANDOM FACTS #12

Min hudpleje rutine

Eller nok ikke helt endnu, da jeg kun have få produkter fra mærket, men nu har jeg en del, så der kommer nok snart en hudpleje rutine. Det er ikke længe siden at jeg viste jer mit første produkt fra Beauté Pacifique mærket, i kan finde indlægget her. Men efterfølgende har jeg hørt fra mange, at det bedste ville være at bruge alt ansigts pleje indenfor det samme mærke, så det har jeg tænkt lidt over, og i dag hvor Matas havde 20% rabat, var det dagen der skulle købes lidt mere fra mærket. Jeg er rigtig glad for de 3 produkter jeg fik mig købt. Der er en Olie free dag creme, Skintonicen og en renseskum. Jeg glæder mig meget til at prøve produkterne hver og en! Det er i hvert fald et rigtig godt mærke, som jeg kan stå 100% indenfor, og kan anbefale det til jer alle både med urenhud og alle andre skintyper. Mærket er ret dyrt, men man får også noget bedre for pengene vil jeg dog selv sige!
IMG_7065hjIMG_7068yIMG_7070JKBeauté Pacifique Mousse Nettoyant: Sidst jeg var i Matas, kiggede jeg faktisk på deres renseskum, og tog lidt på fingeren, den var så blød og underlig at røre ved faktisk, og det følelses faktisk helt behageligt, at have det på huden, da det ikke irritere, men bare skummer lidt op. Renseskummet Anvendes både morgen og aften. Kom lidt af produktet i fugtede hænder og fordel renseskummen i ansigtet og gerne på halsen også, skum op og massér det lidt ind i huden. Skyl produktet af med rigeligt vand. Ved tør hud følges op med Tonic Dry Skin., hvis man selvfølgelig har den, ellers bruger man et andet lækkert produkt. Efterfølgende påføres den Beauté Pacifique creme, der passer til din hudtype. Den koster 169 i din lokale Matas. IMG_7092KJIMG_7096llIMG_7097gh

Beauté Pacifique Lotion Tonique Soyeuse: Alkoholen i tonicen har en desinficerende virkning og efterlader huden frisk. Alt det overskydende hudfedt bliver fjernet. Den er til alle hudtuper, men beregnet nok mest til fedtet hud, min hud er dog ikke fedtet men det var den de ville anbefale mig, at prøve! Anvendes morgen og aften efter brug af Beauté Pacifique rensemælk på en vat-rondel i ansigtet og på halsen. På før herefter anti-age creme og/eller fugtighedscreme. Der bruger jeg en dagcreme, når jeg altså begynder at prøve produktet. Den koster 189 i matas, kan findes i ALLE mataser rundt omkring i landet.

IMG_7099kIMG_7109ghIMG_7129jIMG_7132hjBeauté Pacifique Lotion Hydratante Matité: Jeg har tit fået at vide, at hvis jeg skal være god ved min hud, så skal jeg bruge produkter uden olie i, og derfor røg denne dag-creme ned i kurven i dag, og med hjem! Ideel til kombineret/fedtet hud ? har en let konsistens, der sikrer en mat overflade og giver et godt underlag for makeup. Påføres hver dag efter afrensning. Denne lotion er særdeles god. I kan også finde denne i Matas til 249 kr.

Jeg glæder mig meget til at prøve dem, og få set om de virker på min hud, og lige nu skal jeg bare have råd til en serum fra samme mærke, da den skulle være ekstrem god inden under makeuppen, og får det til at ligge meget flottere, om jeg tror på det eller ej?! Det vil tiden vise når jeg får den købt, og prøvet! Jeg bruger min fredag aften på at se X-factor og venter på min årsopgørelse fra SKAT, det tager bare sin tid, for alle har åbenbart samme ide, at tjekke den lige nu. Hvilket mærke bruger i, af skønheds produkter? Har i nogen fra dette mærke? 

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RANDOM FACTS #12