En lille historie om at være ''Fornuftig

Outfit #29

IMG_7878lio - KopiIMG_7831ghIMG_7837lIMG_7878lio - KopiIMG_7889ghjIMG_7894ghtjIMG_7895hjIMG_7898htIMG_7901iu - KopiIMG_7902hj - KopinhjmyjytiKjole H&M // Sko AZ (Bilka) // Ringe Pandrup // Halskæde Jane kønig // Cardigan Ukendt

Det var dagens outfit til et helt igennem fantastisk sølvbryllup, hvor der blev spist god mad, drukket en masse vino, grint højlydt og snakket med familien. Jeg synes det var en helt gennemført aften, og det var SÅ dejligt at næsten hele familien var samlet. Jeg havde gjort lidt ekstra ud af mig selv, dog har jeg INGEN makeup på nogen af billederne, da jeg først tog det på bagefter, men holdte mig til det neutrale look, så det blev endda uden mascara også! Hvad syns i? 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille historie om at være ''Fornuftig