Blogger tag: 20 spørgsmål til mig

AT GRO ET AVOCADO TRÆ

IMG_8966IMG_8994Jeg har aldrig været glad for planter, for ligeså snart der flytter nogen ind, dør de en måned efter fordi jeg glemmer at vande dem, og det skal planter jo have ekstremt meget af, især hvis de står lige i solen og bager, så det er med et vovet sind jeg er begivet mig ud i at plante avocado træer – indtil videre går det faktisk meget godt. Jeg satte mig for, at plante et træ inde i min lille stue, og det er altså et avocado træ. Det er virkelig spændende at følge processen og se om der overhovedet kommer en spirer op. Det gjorde der, heldigvis! Det er dejligt med liv, og planter i lejligheden og især sådan et lille projekt her, som man kan følge med i, hele tiden. Indtil videre er den blevet så højt, og har netop lige plantet den over i sådan en fin krukke – den elsker solen i vinduet og det nok også det, der har gjort den vokser så fint.
IMG_8996IMG_9001Det er bare så hyggeligt med alle de blomster og planter herinde, det giver en masse liv, farve og glæde – når de altså ikke dør væk fra en!  Men det jeg synes er sjovt ved at gro blomster eller planter for bunden, er at se deres udvikling hen af vejen, det er altså ret spændende. I skulle tage at prøve det, det er faktisk hyggeligt, at have sådan en plante til at stå og kigge på hver dag, men er godt nok ved at være lidt utålmodig, vil gerne se et træ snart, haha. Har i prøvet at plante et avocado træ? 

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogger tag: 20 spørgsmål til mig