PÅ JAGT EFTER ET NYT OBJEKTIV

BLOGGER EVENT HOS AMAZE

Halløj, endelig blev det fredag og weekend – det har jeg glædet mig til. I går var jeg blevet inviteret til et bloggere/instagrammere event i Århus af de skønne Amaze Press damer, og var meget spænde på hvordan det ville forgå, det jeg var ret grøn igår, og ny i det hele. Kendte absolut ikke et øje, andet en damerne fra Amaze, og så selvfølgelig sødeste Daniella fra Instagram, vi støttede os lidt op af hinanden, og det var SÅ skønt, især når man er genert, og ikke rigtig har tale evnerne i orden, og det er typisk mig, at lukke i som en østers i store selskaber, fordi jeg er bange for at sige noget forkert, haha.

Der var blevet sat stander op med de forskellige mærker, der var både noget fra HH-Simonsen, Matas striberne, Dennis Knudsen, Foreo osv. det var rigtig spændende at gå rundt med pigerne ved de forskellige ting, for der blev fortalt en masse om nogle af produkterne. Jeg hørte om en sololie fra striberne ved Matas, og den måtte jeg simpelthen have fingerne i og prøve, så det glæder jeg mig MEGET til. Fik også en Luna 2 med hjem, som jeg skal have testet, og det glæder jeg mig nok aller mest til, det skal i nok komme til at hører meget mere om. Vi fik også lidt lækkert til ganen, og som i kan se var der en masse godt at vælge imellem, og det smagte formidabelt. Alt i alt et helt fantastisk event, med søde bloggere piger og en afslutning med en drinks med 3 af dem, nede ved åen i Århus – det kunne ikke have været bedre!

Indlægget indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ JAGT EFTER ET NYT OBJEKTIV