9 PERFEKTE SOMMER SNEAKERS

Mit kærligheds væsen | #facts

Det er onsdag, solen skinner og alligevel blæser det vildt udenfor. Jeg har så scoret mig en hovedpine, som vidst er en på begyndende migræne Nå, det er ikke det som indlægget skal handle om i dag. Hvis der er noget som er betydnings fuldt for mig er det når jeg knytter et bånd til en, ikke bare en men mange. Jeg har altid haft dyr i familien, og det har jeg fået fra min mor. Vi elsker begge katte, hunde, marsvin, kaniner og i ved det.

Mit lille kærligheds væsen er Tino, Tino er 2 år og han er en stor hankat, som alle bliver forbavset over at se, fordi han er en stor kat. Ja, det er lidt underligt at skrive om ham, men det er fordi han er en af dem som betyder mest for mig. Det er som om Tino og mig har haft et helt specielt bånd lige siden jeg fik ham, fik ham 2 uger før tid, da personerne havde en søn der hele tiden blev indlagt og de synes det var synd killingerne skulle være alene, og når der KUN var 2 uger tilbage aftalte vi at jeg skulle give ham kærlighed, for alene skulle han absolut ikke være. Da jeg fik ham suttet han i mine øreringe, og endda i min navle piercing, men det havde intet at sige – spurgte nemlig min dyre læge. I dag vil jeg lave dette indlæg så I kan se hvem der passer på os herhjemme, haha.

LÆS OGSÅ: 13 Facts om husdyret..

I får et par facts om Tino, som er en selvstændig herre og det er tit man bliver bidt eller får et krads mærke hvis han er i dårligt humør, haha. Det må være efter mig?!

1. Tino er meget glad for at gå ALENE ind til min Nabo, og bagefter ringer hun en op for at fortælle Tino HELT selv har åbnet døren og så står den altså inde i hendes stue #Håbløskat
2. Tino vågner det samme tidspunkt næsten hver nat, og så irritere han os med at miave indtil han får sin vilje og kommer ud.
3. Når han er i sit trælse moment bliver han lukket ud i gangen, ellers er der absolut ingen søvn til Patrick eller mig, for han er lidt af en pistilens når det gælder at gerne vil ud. Men det er han sgu ret ligeglad med, han springer 2 – 4 gange op på døren og vupti, så kommer han da bare ind og irritere endnu mere #Klogkat #jatak 4. Hver aften når Patrick smøre madpakke står Tino, og prøver at rave noget mad ned, for han kan stå fra gulv og nå op på køkkenbordet, så Patrick får altid ondt af ham, og så smager han da lige et stykke ost, eller noget kød. #luksusdyr
5. Han nyder naturen så meget, at han til tider tror at han er en fugl, for han lægger sig tit til at sove OPPE i Patricks hæk, ved siden af hvor jeg bor. Ja, min kat er sgu lidt underlig!
6. Han vil heller have tørfodder end vådkost fordi jeg køber det billige til ham, ups
7. Han har mit sove hjerte, og det er altså stort engang imellem.
8.  Skal for første gang være væk fra ham i 11 dage, det bliver hårdt. Men skal på sommerferie og det samme skal han!
9. Han putter sig ind til mig hver dag, og spinder mig i øret, og det elsker jeg.
Er det bare mig eller kan man virkelig godt komme til at holde af sine kæledyr, er hver dag bange for hvis han ikke kommer tilbage til mig, derfor lukker jeg ham heller aldrig ud om aften, for HVAD nu hvis der skete ham noget, det må der ikke. Men uheld kan være ude, men håber Tino er klog, og bange for de mange biler herude på vejen, for vil nødig af med den irriterende, og meget belastende kat. Selvom han kan drive mig til vanvid, så kan han altså også få mit hjerte til at smelte, på alle de mærke måder han sover og er på. Han er noget helt specielt. Har i selv dyr? Og har i også et specielt bånd til dem?

1

  • Mia // www.blogaboutmia.dk

    Han er en snu herre, ham Tino. Men så skøn <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 PERFEKTE SOMMER SNEAKERS