HVAD BETYDER VENSKAB? + 5 VIGTIGE

10 ting jeg vil nå i dette smukke efterår

Nu er vi for alvor gået ind i efterårs trygge rammer. Dog er sommer min yndlings årstid, men vil få det bedste ud af efteråret med min lille skid, og kæreste! Men når vi kommer til efterår er der mange ting jeg gerne vil nå, at få gjort. Det er bare ikke altid det hele bliver gjort, hehe10. Holde 22 års fødselsdag: I år bliver jeg 22 år og derfor vil jeg holde familie tam tam og invitere de nærmeste så jeg kan blive fejret og få spist en masse kage.  22 år er ingen alder, men jeg elsker at holde fødselsdag hvert år, det så hyggeligt lige at se familien.
9. Ud at samle kastanjer: Sidste år var P og jeg ude for at vil samle kastanjer, og vi fandt dem da også, men der er virkelig ikke mange steder i Hjørring man kan finde dem, så må hurtigt ud i år og få samlet nogle til krukkerne, og bakkerne. De er altså for fine!

8. Se masser af serie og film: I år vil jeg se endnu flere serier og film på Netflix og Viaplay, er allerede igang med Mistresses som handler om 4 veninder og deres karriere, kæresterier, og drama! Det er en virkelig god serie, og er allerede halvvejs igennem den. Så hvad skal der ses som det næste?

7. Spise masser af suppe og gryderettere: Hvis der er noget jeg elsker ved efteråret er det suppe, varme supper med grøntsager. Er især vild med karrysuppe, det er altid rart at varme sig på. Men ved gryderetterne skal det være Cheeseburger suppe, det er ikke som sådan en suppe, men en gryderet med en masse ost og lækkerier i. Pasta kødsovs, millionbøf og en masse andet. Varme retter er de bedste på en kold efterårs dag!6. Få knipset efterårs minder: Bliver dårligere og dårligere til at få taget billeder af naturen, hvis jeg synes det er noget som er fint. I år skal der være en stopper, for der skal tages billede af den smukke natur, samt sne hvis vi altså får en hvid jul i år. Jeg elsker at få taget billede af smukke natur områder, og så tænke tilbage på at man måske har været der. F.x har jeg taget smukke billeder af Italien, nærmere fortryllende Venedig. Venedig var fantastisk. Glæder mig til at se hvad efteråret har at byde med i år.

5. Holde en velfortjent ferie: I Oktober er der efterårsferie, dog skal jeg først igennem en hård uge med terminsprøver, hvor jeg håber og tror på det hele nok skal gå godt. Mit eneste ønske er bare at bestå, så om det bliver 02 eller et 10 tal er mig ligegyldigt. Vil dog gøre mit bedste, så jeg kan gå på en velfortjent efterårs ferie!

4. Holde en fødselsdags fest for mine piger: Det er mig en gåde at jeg altid prøver at få stablet en fødselsdag på benene for mig selv. Faktisk hader jeg at være i centrum, og at jeg så selv skal arrangere og tage stilling til tingene er faktisk lidt angst provokerende, da jeg tænker det hele måske bliver et flop, eller hot? nå, måske det lykkes for mig i år, at få stablet en lille kom sammen, sammen med nogle af mine yndlings piger!

3. Opgradere garderoben med en strik eller fem: jeg køber aldrig, som i ALDRIG nyt tøj til mig selv, faktisk har jeg tøj der er helt fra min 16 års alder, og det er altså nogle år tier siden. Har aldrig ejet en strikketrøje, i en karrygul farve, og det tror jeg bliver mit efterårs køb, hvis altså SU’en vil lade mig gøre det, daaaa jeg har lidt tandlæge regninger og julegaver i vente..
2. I biografen og se en god film: Går aldrig i biografen, derfor tror jeg der skal være tid til at tage ind og se en af de kommende film, hvis der altså kommer noget godt. Det er ikke altid man kan finde noget godt at se i biffen, men til gengæld er deres bland-selv-slik det bedste, he

1. Mig-tid: Sidst men ikke mindst, skal der en masse mig-tid til, og energien skal holdes vedlige. Ansigtsmasker, og bare hygge på hygge. Det er noget jeg glæder mig til.

Har i noget af tilføje til listen? Hvad skal i lave i efterårets ferien? 

12

 • Det lyder som nogle rigtig gode ting og jeg bliver da også nødt til at samle kastanjer i år, det er så hyggeligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogbykathrine

   Kastanjer, er altid hyggelige og noget jeg har lavet til en tradition med mig selv, hha1

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gode planer – lyder rigtig hyggeligt! 🙂 <3
  Og dejlige billeder af Findus. Får vi snart et indlæg om ham med en masse gode billeder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogbykathrine

   Vi må lige se om der kan komme et indlæg med min lille Findus, det gider folk sikkert ikke læse om, hihi! Men tak mus!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ea

  Det lyder som nogle rigtig gode ting – når alt kommer til alt så er efteråret jo egentlig også en rigtig smuk og dejlig tid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogbykathrine

   Det er en meget smuk og skøn tid, det værste er kulden, det hader jeg! :).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh vi skal også så meget ud og samle kastanjer 😀 Det er så hyggeligt i efteråret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det som nogle gode planer! 😀
  Btw, din kat er for nuttet! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogbykathrine

   Tak søde, måske der skal laves et indlæg med ham! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så dejligt med sådanne små lister 🙂 der er også nogle af dine hyggelige punkter jeg vil tage med mig ind i oktober ???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogbykathrine

   Elsker lister, og laver mange af dem! Ja, gør du det søde!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD BETYDER VENSKAB? + 5 VIGTIGE