new in, a cute necklace

Black dress, i like it

IMG_9229jjj IMG_9231ii PicMonkey CollagekkkkJeg vil først sige, at det næsten er UMULIGT at finde kjoler til mig, da jeg ikke er så skide høj. Man skal lede længe, og være omhyggelig, for de SKAL kunne ligges op, ellers er det til højre med dem. Men sidst jeg var ude og shoppe i Butik Løkke, der fandt jeg alligevel denne flotte kjole, som jeg bare måtte eje. Igen var det faktisk min mor der fik øje på den lækre sag, og så skulle jeg bare prøve den. Den var ALT for lang, men det er så skønt at have en mor der ved om den kan syes op, og det kunne den, perfekt! Nu har jeg 2 kjoler i mit skab, som skal luftes til sommer, hvis der altså bliver sommer, før om hundrede år, hihi. Jeg ved ikke hvad der er med mig, men næsten alt mit tøj er sort, jeg tror bare sort er mig, eller noget? hihi. Hvad synes i om kjolen? Er den ikke flot? 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new in, a cute necklace