Clean - Cool Cotton

Nutrilett

IMG_2866ky IMG_2870likDet i nok ikke vidste her på bloggen er, at jeg er begyndt at træne i Fitness Dk, jeg har nu trænet i 5 uger, og det har allerede givet en lille smule resultater på min mave, og det er jo rigtig lækkert, især når det er det sted, man er aller mest ked af. Men alle de usunde sager lokker en, så sent som i dag, købte jeg en brunsviger med hjem, why?! Den kostede en sølle 20’er og derfor måtte den med hjem, selvom min træning er lidt spildt i dag, hihi.

Jeg har fået en lille  pakke tilsendt med en masse lækkerier fra mærket Nutrilett, og da jeg så barene så de ike særlig lækre ud, i hvert fald ikke en af dem, men jeg har fået smagt på et par stykker, og de er faktisk rigtig gode. Jeg har tit taget dem hvis jeg har været sulten, eller måske ikke lige kunne komme til noget mad, så de gode at have med i tasken, engang imellem. Jeg har allerede fundet mig en yndlings fra dem, og det er baren der hedder Chocolate chip and cookie – den smager så godt, og elsker de små chokolade stykker som er ovenpå, mhm. De giver virkelig lige det sidste før at baren er super lækker til et mellem måltid. Der er også massere af vitaminer i barene, f.x Vitamin A, D , E og C som er godt og få en masse ind af.

Jeg har endnu ikke prøvet de andre bare endnu, som jeg har liggende, men håber jeg får tid til at skrive lidt om dem, måske i næste uge. Men hvis i mangler noget til træningen, eller til skolen, fordi i måske ikke lige orker at tage mad med, så hav altid sådan en lækker bisken på jer, selvom de ikke er de billigste man kan få, så vil jeg virkelig overveje at købe et lager hjem af barene, fordi de er gode, og så kan de hjælpe mig med at blive lidt mæt inden min træning, træner alligevel hverdag efter skole, NÆSTEN! Det er virkelig skønt at få rørt musklerne, og få brugt sig 1 time om dagen, og nogen gange mere. Jeg glæder mig til at smage de andre slags, og deres smoothis! Hvad spiser i til mellem måltider? 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Clean - Cool Cotton