NÅR MAN IKKE HAR EN KÆRESTE…

PAS PÅ JER SELV OG JERES KÆRE I JULEN

IMG_5586astyDet er et rigtig vigtig emne som bliver talt meget om her i julen og helt til nytår og derefter. Jeg har selv prøvet at være udsat for noget rigtig grovt, som har sat sine spor dybt inden i mig. Jeg har været udsat for at en mand stod foran mig i mit eget hjem, eller det vil sige mit gamle hjem, tror hvis jeg ikke var kommet væk derfra, så havde jeg stadig været i det dybe sorte hul som jeg har været alt alt for længe. Heldigvis er jeg kommet så langt i mit liv, at jeg bor for mig selv nu og har en sød lille kat, haha! I kan læse om indbruddet HER. Det jeg egentligt gerne vil ud med er, at vi skal passe på hinanden og vores kære familier, venner og naboer. Vi er sgu i en svær tid, hvor nogen ikke kan kende forskelle på deres og vores. Derfor skal vi bede andre om at hjælpe os, som det ikke sker for vores hjem. Det ville være træls at komme hjem til et helt gennemroddet sted, hvor de har taget alle værdigenstande, og de dybeste minder som man måske ikke kan få tilbage igen. De fleste sidder med så meget værdi i hjemmet, at det ikke vil tage nogen ende, og derfor skal vi hjælpe der hvor vi kan. Lav aftaler med naboer, venner eller bare en som bor ved siden af jer, eller tæt ved. Jeg vil ønske jer alle sammen en helt fantastisk December måned og juleaften når vi kommer dertil. Det er bare en super vigtig ting at vi er der for hinanden, for de er der ude og de er sgu ligeglad med om vi er hjemme eller ikke – hvis der er værdi, så er de der med det samme, hvis de kender jer eller finder ud af i har genstande de godt kunne bruge, eller sælge videre. Hvor skal i holde juleaften? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MAN IKKE HAR EN KÆRESTE…