13 facts om husdyret Tino

Hygge is a feeling you cannot translate

Igår var en af de mere aktive og gode dage for mig. Jeg gav min kat sele på, og sprang op på det blå/grønne lyn med Tino i cykelkurven. Han nød virkelig at være med ude i det skønne forårs vejr, solen skinnede og der blæste overhovedet ikke. Jeg fik gjort en masse pligter færdig derhjemme, som har plaget mig længe, er SÅ dårlig til at tage mig sammen og få gjort tingene færdig! Noget som jeg elsker ved foråret er påskeliljerne, og så koster de billigt, like 10 sølle kroner, det har alle og en vær’ råd til, og den anden blomst kom min søde mor med. Jeg nyder det sidste af min ferie, og så er det ellers tilbage på skolebænken igen mandag morgen, og klø hårdt på med Engelsk, og prøver..  Men har nydt den i fuldedrag, har også fået shoppet en del og givet mig lov til at bruge lidt ekstra i denne måned, det skal der til engang imellem. Håber i søde følgere har det ligeså godt som mig, for det ved jeg i fortjener vær og en. I får lige lidt stemningsbilleder med på sådan en hyggelig fredag aften! Hvad synes i om min blog, er det noget jeg skal gøre anderledes? synes nemlig ikke der er så mange som følger med mere, og kommentarene er faldet gevaldigt, men måske det kan være mig der blogger for lidt, hm! Håber at høre fra jer piger!IMG_6907yuIMG_6908yuiIMG_6911ioIMG_6912frtyIMG_6913hjIMG_6915i

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

13 facts om husdyret Tino