I KAN KOMME MED TIL DANISH BEAUTY AWARD 2016 MED GOODIEBOX

Mayli white top

IMG_7572yyIMG_7583rtyu|| Hvide nye trøje, Mayli white top, fra Morena Fash ||

Kender i til Morena Fash? En gang imellem falder man over internet sider, med en masse lækkert og flot tøj. Jeg faldt dog over denne hvide rillet top med det samme, og tænkte med det samme, at jeg ikke kunne undværre den. Den er lige mig, og så er den ikke for meget. Kan godt lide der er lidt spil med rillerne og den kan jo styles med alverdens. Jeg prøvede både med almindelige slap af bukser, hvor efter jeg prøvede med en nederdel, det ser super sexet ud, og enkelt. Trøjen er i god kvalitet, og det er altså bare fantastisk at have på. Overvejer at style den med noget fedt til min Onkel og Tantes Sølvbryllup her sidst i April. Jeg vil gerne takke Morenafash for muligheden og at arbejde sammen.
Det er i den grad et brand, jeg gerne vil stå 100 inden for. Deres sortiment er dermed ikke uoverskueligt da der ikke er så meget at vælge imellem, men det er rart. Så skal man ikke bruge så meget tid, og kræfter på at vælge og kigge deres sortiment igennem. Priserne er virkelig også fine, og budget venligt, som mange studerene fortrækker(I hvert fald mig).

IMG_7602tyuiIMG_7615uio Jeg har her stylet den flotte trøje med en grå nederdel som jeg har sat ret højt oppe på maven, og med en guld halskæde, samt en masse ringe. Var lidt usikker på om det var pænest med stiletter eller et par fede sneakers. Jeg endte ud sådan her, og synes resultatet er okay. Jeg synes trøjen er i virkelig god kvalitet og den kan strække sig, den sidder dog ikke helt tæt på mig ligesom på modellen, men er også meget lille og tynd, hihi. Er stadig helt vild med den!
IMG_7617jToppen koster kun sølle 200.- det er en pris jeg slet ikke kan få hænderne ned over, for det er virkelig billigt, for sådan en fin top. Jeg vil i hvert fald gerne shoppe hos Morena Fash igen, på ønske listen er denne lækre sag Catsh me bodysuit til små 279 kr, er helt forelsket i den.

Hvis I er interesserede i at følge lidt med kan I se hvad der er af nyheder, tilbud og give aways, På deres Instragram. Der er så mange fine billeder og konkurrencer derinde! Hvis i ikke har instagram, er der selvføgelig også Facebook hvor i kan følge dem, der bliver lagt mange af de samme ting op, i kan følge dem på deres facebook. Kan klart anbefale at i giver dem et lille kig, og især på deres site med alle deres lækre sager til overskuelige priser.

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I KAN KOMME MED TIL DANISH BEAUTY AWARD 2016 MED GOODIEBOX