18. DECEMBER | JULEFERIE

19 DECEMBER | JULEMARKED I AALBORG

I søndags blev Patrick og jeg enige om at køre et smut til Aalborg for at handle de sidste julegaver og se det smukke julemarked som lagde inde i Aalborg by på gammeltorv. Det var rigtig hyggeligt at gå der hånd i hånd og se boderne og kunne desværre ikke lokke Patrick op i pariser hjulet eller hvad det nu kaldes, det kunne ellers være smukt på sådan en smuk dag, men ret kold.

Patrick og jeg blev faktisk lidt skuffet over markedet, da vi havde regnet med masser af kunstig sne, sne maskine, nisser og en julemand, som på daværende tidspunkt ikke var på arbejde. Måske vi havde for høje forventninger, men hyggeligt var det, og det var så fint fundet på med tog der kørte rundt i Aalborg som endte og startede ved jule markedet.

Efter vi havde været der tog vi i Aalborg store center for at købe julegaver og hygge os lidt sammen, alt i alt en rigtig god søndag! Har i været på nogle julemarkeder? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

18. DECEMBER | JULEFERIE