17. DECEMBER | HVOR SKAL JEG HOLDE JUL

18. DECEMBER | JULEFERIE

Jeps, det billede er taget for et lille stykke tid siden, men jeg er nogenlunde med på kalenderlyset, i år. Men mangler dog stadig nogle dage, så der er længe til jul for mit vedkommende hvis man skal se det på den måde, hihi. Idag var jeg oppe til min sidste eksamen som ærligtalt gik af l*** til. Først og fremmest stod jeg for sent op og havde 1 minut til at nå i skole, så jeg måtte ringe til studie vejlederen og sige jeg var på vej, og skyndte mig alt hvad jeg kunne for at nå i skole. Da jeg kom derop var der stadig en inde, så de nåede slet slet ikke at se jeg var væk, og ikke var kommet – fantastisk. At vågne op så rundforvirret er ski‘ træls, resten af ens dag er nærmest ødelagt fordi man føler sig bagefter på alt.

Da jeg kom ud fra eksamen cyklede jeg stille hjem, for turen derop gik dæleme hurtig, lige før jeg var hurtigere end vinden, ej.. Men var godt forpustet da jeg endelig nåede op af trapperne til klasse lokalet også. Da jeg kom hjem lagde jeg mig under dynen, og hoved på puden, imens jeg malede en tiger i Sandbox, et rigtig dejligt spil der kan få en til at slappe godt af, efter et stykke tid måtte jeg lige hvile øjnene, og det blev til 4 timer, hvis ikke mere, ups.

.. heldigvis for mig, er der juleferie i dag og havde valgt ikke at planlægge noget så jeg bare kunne slappe af, efterfølgende byttede jeg julegaver med min søster, og spiste aftensmad der, og så Tinka med min nevø Micas, der blev rigtig hygget under dynen og spist slik, samt popcorn.

MEN nu har jeg juleferie og skal først i skole d. 15 Januar hvor der starter hårdt ud på HG i Hjørring, glæder mig meget til at komme igang, men det nu også rart med lidt ferie inden opstart. Håber virkelig jeres dag har været mindre stresset end min, og at i har fået mere ud af den? ;-). 

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

17. DECEMBER | HVOR SKAL JEG HOLDE JUL