UPDATE PÅ FØTEX SITUATIONEN

Sundays craving

Det er ved at være et godt stykke tid siden I sidst har hørt noget fra mig, og har faktisk ikke nogle særlig gode grunde til hvorfor? Jeg har min elev plads at se til og så bruger jeg meget af min tid på familien, venner og andet – så bloggen er virkelig blevet forsømt på det sidste.

Igår var det Mortens aften og det betød at de fleste familier var samlet om bordet til and eller flæskesteg, hvad man nu var til? Jeg brugte min lørdag på 1 års fødselsdag af min nevø, og tog derefter hjem og slappede af på sofaen, og det var tiltrængt for faldt tidligt i søvn. I morges da jeg vågnede havde jeg den vildeste cravings efter brunede kartofler (læs: det er de bedste) så måtte afsted og fik biksede lidt sammen til middag, haha. Jeg er alene i dag, og derfor bruger jeg søndagen i sengen med masser af afsnit af ”Greys hvide verden” som jeg lige er påbegyndt med og hvis i spørger mig så hader jeg alle de operationer, men ser det fordi jeg er vild med Grey og hendes forhold til overlægen, suger det i mig – hvem gør ikke det, når der både er knas i forholdet, utroskab og lækre læger at kigge på. Nå, ville også bare tjekke ind og dele min søndag med jer, håber I nyder jeres og I stadig følger med derude. Er I også vild med julemad og holder i også Mortens aften som tradition? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UPDATE PÅ FØTEX SITUATIONEN