New in: Leo sneakers

Bleach Blondes

IMG_5607dw IMG_5609kk IMG_5612kkjKan i alle huske da jeg vidste et indlæg omkring nogle ting jeg havde modtaget fra Mild h press? Hvis i ikke kan det, så kan jeg fortælle jer at der vil komme anmeldelse omkring meget af det jeg fik med deri. SÅ i kan glæde jer til masser af anmeldelser, og andre lækre sager her på bloggen. Håber i vil kigge med og der kommer måske en give away ud af en af tingene de sendte, men kun måske. Jeg vil denne gang anmelde Bleach Blondes Shampoo og Conditioner , som i kan se på billeder. Jeg blev rigtigt overraskede da jeg åbnede pakken, for det første jeg så var disse to, og har ikke kendt mærket før nu, men de er utrolige gode og de gør simpelthen min hår ekstremt blødt, når jeg har brugt det. Der er 250 Ml, i begge to  og det er rimlig meget, for herhjemme holder de nok i 3 måneder, eller ihvertfald 2. I kan købe  lige HER og HER til 89,- Jeg synes det er billigt, da jeg synes det er et super godt produkt. Lee Stafford det er hans produkt, og man kan få en masse af hans produkter.

Shampoo: Bleach blondes er en fugtgivende shampoo, som let toner, reparer og opfrisker jeres blonde hår. Shampooen bekæmper også de trælse, skrigene Gule toner man som ”blondine” har en STOR tendes til at få. Hovedingredienser: Pro-BlondeTM complex af Panthenol, Kamille og Moringa Ekstrakt(det er også kendt som mirakeltræet) – en ingrediens kendt med mange egenskaber. Det hjælper med at holde håret utrolig rent, mens den også hjælper med at holde hårets naturlige glød. Anvendelse: Den skal påføres i vådt hår, i badet eller i vasken, det skal masseres til skum, skyld det ud efter. For at opnå de aller bedste resultater kan man anvende Conditioner (Balsam) bagefter. Shampooen er en tonings shampoo, og derfor skal den ikke anvendes hver dag eller sidde i håret ALT for længe. denne shampoo en gang om ugen er normalt nok til at fjerne den skingre tone og forhindre overtoning. Bleach Blondes Conditioner kan anvendes hver dag.

Conditioner: Efter shampoo og skylning arbejdes produktet ind i håndfladerne og ligges jævnt over hele håret. Ønskes ekstra fugt og reparation anvendes Bleach Blondes Moisturising Treatment. Fordele: Opfrisker og genbygger håret, blond hår, den fugtgiver og gør håret blødere, Den beskytter mod UV-strålerne, og de dufter helt vildt godt. ( fundet på siderne som er linket).


Jeg har brugt dem nogle gange og kan godt se at de har fjernet lidt af den gule skrigene grimme tone, men da jeg ikke har farvet mit hår i langtid, så kan det ikke rigtigt ses, for har virkelig en kæmpe ud groning. Men jeg er fuldt ud tilfreds med produktet. og det er virkelig dejligt at det ikke er en bøtte men en tube for så får man det ikke under neglene og det er jo perfekt. Jeg  kunne godt finde på at gå ud og købe dem igen, for er virkelig glad for dem! Og så synes jeg det er fedt der er lidt farve i dem.  Kender i til produktet? Kendte i allerede til mærket? Produktet er sponsoreret, men er skrevet med mine egne meninger og holdninger.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Leo sneakers