RANDOM FACTS #5

Winter is coming

collagekNu er der kun en lille uge til vi går ind i December, og hold op hvor jeg glæder mig, alt for meget.  Jeg glæder mig til at julebage, hygge med familien, julefrokoster, købe gaver og selvfølgelig at åbne julekalender, thi. Jeg ved ikke hvorfor? men December er nok den måned jeg glæder mig allermest til, ikke fordi man får gaver, men fordi det er den måned, hvor man hygger allermest om sin familie, holder en masse lækre frokoster, spiller pakke spil, bager, og ser alle de skønne julefilm der kommer i flimmerkassen. Men glæder mig godt nok til juleaften, for første gang i mange mange år, skal jeg til Fyn og holde juleaften ved min moster og onkel, vi bliver 10.. Så I kan tro jeg glæder mig alt for meget. Det jeg nok ikke glæder mig så meget til, er at der skal være så pisse koldt, og sneen er hellere ikke lige mig, faktisk. Åh’ kom nu bare December, kan slet ikke vente mere. Hvad glæder du dig til i December? Hvad synes du er det bedste ved december? 

6

  • Alt for lækker collage, virkelig!
    Glæder mig så meget til den dejlige stemning, julehyggen, stearinlys, julekager, familien & alt hvad der ellers hører julen til! – Kunne så godt undvære kulden, hihi :o)
    God søndag –

    Knus Michelle Eckert ♥
    http://giveyourdaycolors.blogspot.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kathrine Johansen

      Vi er helt enig, den kulde er ikke spor sjov, jeg fryser konstant, og god søndag til dig også og tak for kommentaren! :-).

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har det på præcis samme måde som dig. Jeg glæder mig til julehygge, julefrokoster osv., men kulde og sne er ikke lige mig :o)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • kristiansen

    Fed blog du har fået 🙂

    God dag herfra 🙂
    Jeg har en jule giveaway på min blog!
    Du er velkommen til at kigge forbi 🙂
    http://kristiansen.bloggersdelight.dk/2013/11/jule-giveaway/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har det på præcis samme måde. Jeg elsker alt ved julen, og december er bare så hyggelig. Har lige set hele den ene Pyrus julekalender, for jeg bare ikke kan vente med at jule til vi når december 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RANDOM FACTS #5