Juleferie, og et nyt kapitel

favorite Fragrances

IMG_2695hyh IMG_2699hgMin mor og nogen af hendes veninder, har været udenbys, og jeg er SÅ misundelig, for jeg kunne godt have brugt noget varme, til mine blege stænger. Men hun tog da et par gaver med hjem til mig, som jeg fik i Kalendergave. Det var 2 super gode dufte, hun har taget med hjem til mig, og var faktisk ved at løbe tør for Britney – Fantasy, som dufter rimelig sødt, men bliver hængende længe, når man har den på. Jeg fik også en helt ny parfume som jeg faktisk ikke har set/lagt mærke til før, som hedder Panos Emporio – Floral Secret, den dufter sindsyg godt, og den er meget tung i duften, men jeg er glad for dem begge to. Jeg har virkelig også manglet nye dufte til min samling. Hvad er jeres yndlings duft? 

7

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleferie, og et nyt kapitel