TINO

NÅR MOR FYLDER ÅR

11295678_10205932063234059_5325281899316417097_nI Onsdags havde min skønne mor fødselsdag, hun blev 52 år, det er jo ingen alder synes jeg. Men jeg ved ikke hvordan i har det med sådan nogle begivenheder, for mig er de bare vigtige, og i år var anderledes for jeg kunne ikke være hjemme og fejre hende på selve dagen. I onsdags havde jeg et kæmpe tomrum i mit hjerte, for i alle de skønne år jeg har levet, har jeg altid vågnet op ved hendes side på fødselsdage, og andre begivenheder. Ja, som 19 årige er det måske underligt at tænke sådan, men jeg er og forbliver mors pige, og derfor føler jeg at det er min pligt at gøre hendes dag god, thi. Jeg sidder desværre ikke med de vildeste kontakter i hænderne lige fortiden, så kan ikke gå ud og købe hende det der står på hendes ønske liste, og hun giver altid mig så meget, i sær efter jeg er flyttet hjemmefra, så det er vigtigt for mig, at gøre hende glad, og få hende til at smile. I dag tog jeg hjem efter skole, da min mor inviterede på flæskesteg med hele svineriet og det smagte himmelsk. Nu har vi lige set vild med dansk, og spiser os tykke i slik, ups. Hvad gør I for at fejre jeres familie? 

4

 • Tillykke med din mor 🙂
  Jeg er også selv meget et familie menneske og elsker at tilbringe tid med og fejre min familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lulle

  Åh jeg kender der godt. Bor selv mere end 300 km fra mine forældre og mine yngste søskende. Og endnu længere væk fra min lillebror. Min mor havde fødselsdag tidligere på ugen og min søster om et par uger, og jeg kan ikke være der.

  Håber I gik en god dag alligevel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder hyggeligt! Tillykke til din mor (:

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med din mor 🙂
  Jeg elsker at fejre min mor!

  http://camillajulie.looklab.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TINO