Ugens op og nedture #1

Efterårsvejr og en fantastisk nyhed

IMG_5724dse IMG_5727dfre IMG_5728uiDenne morgen var smuk og diset, derfor måtte jeg smide alt hvad jeg havde i hænderne og tage billeder til bloggen. Jeg elsker morgner som disse, hvor der ligger et hvidt lag over græsplænen, faktisk over det hele – det er super smukt. Heldigvis har vi ikke fået noget sne endnu, men graderne er faldt gevaldigt til fryse punktet, så det bare på med vanter og lue på vej i skole thi. Overvejer at stå op en tidlig morgen og cykle rundt med kameraret og tage smukke natur billeder i Hjørring by. Må lige spørge mor om hun ikke vil tage billeder af mig nede i svanelunden en dag, hah.
IMG_5729ghyt IMG_5731we IMG_5733tr IMG_5737fwForresten så har jeg gået med en gammel Iphone 5 som skal lades op like 10 gange om dagen, hvis man bruger den meget. En morgen nåede jeg kun i skole, og ringe 2 gange og spille et spil i 10 min, så var den allerede nede på de 20 procent, så laderen må jeg rende rundt med hele tiden. Det i hvert fald ikke en Kathrine venlig mobil. Men derfor vil jeg fortælle jer, at jeg har bestilt ny. En lækker Iphone 6s i Rosa, og den er på vej til Nordjylland lige nu. Håber på at have den i morgen middag, når jeg får fri fra skole. Krydser i hvert fald mine fingre for det, for jeg savner at have en ordenligt og god telefon, som også kan tage smukke billeder. Min instagram står stille lige fortiden, fordi jeg ikke har en telefon, der gider tage gode billeder. Men det kommer snart! Hvad synes i om billederne?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens op og nedture #1