RUL DIG TIL SMUKKERE HUD

2. ADVENTS KONKURRENCE | RUL DIG TIL DEN…

img_0339 Så blev det endelig den 1. December som vi alle har ventet på, det er dagen alle blogs, instagrammer og facebook bliver bombederet med forskellige konkurrencer, som vi danskere gerne vil have fingerne inklusiv mig selv. Jeg håber altid, og vinder aldrig noget, altså i hvert fald af store konkurrencer. Må have bedre held i kærlighed end lotto – er der andre som har det sådan? Nå, jeg har allerede åbnet alle mine 5 chokolade julekalendere(bliver tyk i år) og i aften bliver kalenderlyset tændt, imens der skal ses julekalendere i lange baner og selvfølgelig julefilm, sikke en fantastisk 1. december vi har os, og solen skinner udenfor, perfekt.. Eller måske der burde være sne? 😉

i vil nok gerne hører hvad denne 2. advents konkurrence handler om og det er simpelthen at du skal have lov til at vinde en dermarolle sølv med 0,5 mm længde nåle, som du må bruge hverdag, hvis din hud selvfølgelig acceptere det, det gør min, dog har jeg fået små knopper nogen steder, men det er NORMALT. I kan også vinde en lækker serum som er fra Clarena og det er en Pre Peel Cleanser til efter du har brugt din dermarolle. Håber det er noget i synes om, og så skal dermaday.dk have en stor tak for at gøre dette muligt, håber i tager godt i mod det.

2. Advents konkurrence regler:(slut)

Reglerne er sølle, og der er faktisk ikke særlig meget du skal gøre for at blive den heldige vindere af de 2 ting fra dermaday.dk. Selvom i ikke har bloglovin kan i altså godt deltage, dog skal i istedet for følge mig på min instagram @trinskii. Hvis i dog ikke har nogen af delene, så skriv det lige i kommentaren også, for der bliver tjekket op når vinderen skal findes.

Alt I skal gøre er at følge bloggen på bloglovin og skrive ”Glædelig jul” i kommentarfeltet 
I kan også deltage på min instagram @trinskii, hvis i gør det så deltager i med 2 lodder.
img_0359

49

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RUL DIG TIL SMUKKERE HUD