Bolig ønsker for det nye år..

De forbandende mavesmerter og den ulidelig hovedpine

15994587_10210943568998571_5497886665215013354_ooDet er ikke de positiveste indlæg der har været i blandt min blog herpå det sidste, men der er simpelthen en ting som virkelig fylder meget i min hverdag og i mit liv. Det er noget jeg nærmest altid døjer med og har skrevet omkring det SÅ mange gange, men nu er det sgu en blanding af det hele samlet, det er vildt fedt at have så meget smerte i ens krop på samme tid. Nej, det er det ikke – kan slet ikke forstille mig hvordan det ville være at vågne en dag uden enten hovedpine eller en modbydelig mavepine, som bare hænger ved og gør jeg ikke kan sidde ordenligt på en stol, og når jeg ligger er der kun en bestemt måde hvor jeg faktisk lægger bedst på, så pisse uretfærdigt vil jeg mene. Jeg har lige nu de vildeste, og klammeste menstruation smerter. i skal da også høre det værste af det. Hver måned, eller næsten hver måned så en uges tid op til jeg skal have det, der har jeg både hovedpine, en migræne og tit så får jeg også en smerte i maven, som ikke kan beskrives, en smerte der gør så ondt at jeg ikke kan være nogen steder, og min krop ved det sgu heller ikke selv.

Der er tit hvor jeg må blive hjemme fra skole, en dag eller 3 før min menstruation, fordi jeg får så ondt i maven, at jeg både får bræk fornemmelse, hvor jeg hænger over toilettet, og hvor jeg ligger på det kolde klinkegulv vi har ude på toilettet, fordi jeg ikke kan finde ro i kroppen, den kramper, den bliver kold, den sveder, den kold sveder og den gør at jeg faktisk ikke kan gå nogen steder hen, i godt og vel 30 minutter, hvor smerterne ligeså stille fortager sig, og ja nogen vil mene P-piller, ville være det perfekte. Men jeg er en der glemmer de piller jeg skal tage og så tager jeg bare 2 – 3 stk på engang og det er overhovedet ikke spor sundt for min lille krop, men den smerte jeg har næsten hver gang, vil jeg ikke håbe for min værste fjende, virkelig. Den gør så ondt, og der er ingen beskrivelse af den, og kan ikke sætte flere ord på end jeg har gjort indtil nu. Det er bare en stor smerte, og det er bare AV, AV, AV! Men det værste er faktisk jeg ikke rigtig mærker smerten før jeg er halvvejs i skole på cyklen, så ender det med jeg cykler hjem igen fordi jeg har det sådan som i har læst, det er fandme forfærdeligt!

Jeg ved ikke hvad der måske kunne gøre det hele bedre, for har godt nok prøvet en masse, men når det sker så er det bedste med at sove smerterne væk, og det gør jeg bestemt også, imens det står på!  Har i nogen ideer til hvad der kunne gøre det bedre? Har i det på samme måde?

2

 • Av, av, av søde du, det lyder virkelig hårdt! Jeg har selv lidt af vanvittige hovedpiner i forbindelse med min menstruation i årevis, og det er ikke sjovt! Sørg for at tage til din læge, og få det udredet. Der findes mange alternativer til p-pillen, som har samme effekt (jeg ved min søster er glad for p-staven?). Derudover går jeg personligt til fysioterapeut cirka hver 9. måned for at få løsnet op for de spændinger, som forårsager hovedpinen – det er skræmmende normalt for kvinder, men bestemt ikke noget, vi bare skal finde os i. Og så har jeg netop fået lavet den meget omtalte Daith-piercing, som jeg inderligt håber virker!

  Håber du kan bruge rådene fra en komplet fremmed til en smule – og rigtigt god bedring! 🙂

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine Johansen

   Jeg kan rigtig godt bruge dine gode råd til mig, tusinde tak! :). Det betyder meget for mig at du tager dig tid til at skrive det, og ved bare ikke om den Piercing virker på mig, når det KUN er de dumme spændinger som giver mig hovedpinen hver dag <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bolig ønsker for det nye år..