25-50% på alle veloursofaer

fine og funktionelle barvogne

Inden for de sidste år tier har vi inddraget det lille funktionelle og fine rullebord i vores indretning, ikke bare til at bruge men som et sted vi kan stille blomster, pynt og gøre fint. Det er let at have med at gøre og man kan både få nogle i budgetudgaver men også dem der koster det hvide ud af øjnene på os. Vi har udvidet det som vi ikke kun bruger det til en hjemmebar mere, men til alt i vores hjem – det er en fantastisk løsning og så kan man få utallige af forskellige rulleborde.

Jeg er selv helt forelsket i Normann Copenhagens Rullebord i den lysegrå farve og har været ved at bestille det hjem mange gange, men er gået væk fra det igen, da jeg vil være HELT sikkert på hvad jeg gerne vil pryde min sort/hvid indretning med, da det er ved at tage overhånd – så måske der skal lidt farve ind, hehe. Men synes altså også House Docter Use Rullebord er rigtig fint, og det måtte også gerne komme hjem i min stue, eller hvad man burde kalde en stue, men er en 1-værelses, hm! Måske jeg skal vente til jeg finder en lidt støre ;-). Hvilket rullebord kan i bedst lide? 

5

  • Jeg har altid været helt vild med det smukke bord fra Normann Copenhagen, vi har arvet et fint antik rullebord fra mine bedsteforældre, som jeg elsker!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • De er rigtig fine alle sammen. Jeg drømmer om et barbord i guld! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • De er så fine sådan nogle! Fedt at de er blevet så moderne igen <3
    Jeg er mest til House Doctor Use Rullebord 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er også vild med det fra house doctor, ellers HAYS. De er bare så fine. Og lækkert alternativ til et side-bord ved sofaen (y)

    http://www.blogbycc.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Der er virkelig nogle flotte imellem, jeg er ret vild med de to i midten Gubi Trolly og Bar Wagon, de er lidt anderledes og virkelig smukke. Vi har dog heller ikke plads til et, så det må vente til vi engang får et hus 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25-50% på alle veloursofaer