16. DECEMBER | MINE YNDLINGS JULEFILM

17. DECEMBER | HVOR SKAL JEG HOLDE JUL

Sidste år holdte vi jul hos min kæreste og hans familie i Fredericia og de har nogle super skønne jule traditioner jeg er med til at holde nu, fantastisk. Jeg har igen valgt at holde jul hos min kæreste og hans familie, i Fredericia da det simpelthen var så hyggeligt og en god juleaften.

Det hele starter med vi skal ud til Patricks familie som altid har haft den tradition med at spise risengrød og få sagt glædelig jul til alle sammen, og så får vi lov til at åbne pakkerne fra hans sted mor og far, dog var jeg skeptisk sidste år, for har ikke fået lov til at åbne pakker før om aften juleaften, og derfor måtte jeg gi’ mig lidt, det er jo hans tradition og den skal ikke ødelægges af mig, og det er ganske hyggeligt og en fin ide. Når vi har været derhjemme køre vi hjem til hans forældre og så står den bare på julehygge resten af dagen til der skal pyntes bord, gøres klar og så kommer hans familie til juleaften og der er både and, og flæskesteg – vil mæ’ det. Jeg glæder mig til at skal holde det med dem igen. Det er årets vigtigste dag for mit vedkommende, elsker at vågne op juleaften.

Jeg vil selvfølgelig gerne holde jul med min mor, men hun forstår mig og har selv sagt okay til at vi igen i år holder jul med min svigerfamilie, og det er dejligt at hun er stå støttende og forstår at jeg har en ”anden” familie også, som jeg holder meget af og gerne vil tilbringe tid med. Nu må det bare gerne blive D. 24 december, glæder i jer ligeså meget som mig? 

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

16. DECEMBER | MINE YNDLINGS JULEFILM