HVORDAN TÆNKER FOLK OM MIG? #DÅRLIGTSELVVÆRD

Gulerods dessert med Daim

Godaften, det er længe siden jeg har begivet mig ud i en kage og i dag skulle det være! Jeg havde sådan lyst til en dessert min søster introduceret mig for til en familie middag, og synes virkelig det var underligt at man lagde guleroder på en kage, det kunne jeg bare ikke få til at passe ind i mit hoved, men siden hen er jeg blevet helt vild med den og så smager den helt henrivende og man kan nærmest ikke smage der er gulerod på! Så hvis i er nysgerrig og godt kunnetænke jer en opskrift på en lækker kage, så følg med; Ingredienser:
200 g Daim
200 g makroner
2½ dl piskefløde (jeg tog lidt ekstra i)
2½ dl cremefraiche 18%
2 tsk. flormelis
3 tsk. vaniljesukker
750 g revne gulerødder

Sådan laver du gulrods desserten med Daim;
Først hakker du Daimen, knus makronerne og kom det i bunden af et fad der ikke er for højt. Pisk derefter fløden stiv med flormelis og vaniljesukker og vend derefter cremefraichen i. Skræl gulerødderne og riv dem groft.

du lægger cremen over makronbunden og til sidst kommer du gulerødderne på. Så er du sådanset færdig, men lad den stå på køl i 2 timer og server den afkølet, så smager den bedst!
Det er en vanvittig nem dessert der ikke kræver særlig meget af en og den kan laves på under 20 minutter. Jeg er selv en person der hader at stå i køkkenet så tingene skal helst ikke tage for langtid, så opgiver jeg nemt! Men se lige det færdige resultat af den mega lækre kage, måms! Har allerede spist 3 stykker og resten bliver  serveret til en pige komsammen i morgen. Håber de kan lide den, selvom der er gulerødder på! Har i smagt den før, eller skal i prøve at lave den? 

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVORDAN TÆNKER FOLK OM MIG? #DÅRLIGTSELVVÆRD