JEG FØLER MIG UDUELIG

NÆSTE FERIE DESTINATION ER..

Er stadig helt høj efter at have oplevet smukke og idylliske Italien, både fra de dårlige men også gode vinkler. Italien var fantastisk, og rart med en masse afslapning, og hygge. Vi skulle ikke tænke på et dyt, andet end at få noget mad, og se på en masse seværdigheder. Nu har jeg fået blod på tanden og derfor har vi allerede snakket om hvor næste ferie skal gå hen, og hvornår. Faktisk vil jeg allerhelst rejse væk i efterårsferien, men min SU rækker sgu bare ikke til det, og derfor må vi tage til takke med kolde Danmark, men det er også okay for mig. Når Danmark viser sig fra sin bedste side med sol, og ingen regn, så er det til at holde af igen.
Storbyferie i det franske 
Lige siden jeg har været lille, har jeg tænkt på et sted der vil gøre mig ovenud lykkelig for at besøge, og se med egne øjne i en uges tid eller to! Et sted hvor man kan få lov til at gå gaderne tynde med sine yndlings sneakers, og bare nyde og tage alle indtryk til sig. Det er ikke en ‘ferie’ som sådan, hvor det består af afslapning, for det er en storbyferie. Har i alle mine drømme gerne vil besøge det sted. Patrick og jeg snakker nemlig om at tage på en storbyferie til Paris i sommerferien 2018 bare ham og mig, da vi måske ikke er de bedste til at slappe af, når vi er unge og gerne vil ud og opleve en masse sammen. Vi overvejede at booke igennem dette www.airbnb.dk hvor man kan finde lejligheder helt ned til 200 bobs, altså for hver nat – men det er værd at kigge på, der er så mange fiiine beboelser og der er sikkert noget DU også kan lide.
Så fra dagens dato, eller i hvert fald efter jul skal der lægges penge til side, så jeg har råd til at shoppe, se seværdigheder, drikke gode drinks og nyde et lækkert måltids mad på nogle af de fine steder (læs: måske ;-)). Jeg er helt høj, og er virkelig glad for at Patrick har lyst til at tage afsted med mig, og kører bilen helt selv, den lange vej.. Jeps, det bliver også en kør-selv for det kan vi rigtig godt lide. Jeg glæder mig allermest til at se Eiffeltårnet, og gå rundt i gaderne for at se stræderne, butikkerne og de dyre gader som jeg helt sikkert ikke får råd til at købe noget ved, men det er altså en oplevelse i sig selv. Jeg glæder mig! Min drøm om at se Paris går i oplevelse, og det er en kæmpe glæde. Nu håber jeg bare, at det med at spare op kommer til at gå glidende, for der skal altid penge til, hehe. Har i nogle gode tips til hotel, seværdigheder, madsteder, boder, shopping, eller måske bare en gade med de lækreste croissanter – så modtages de med kysmund! 

4

  • Årh skønne Paris! Det er alt for længe siden jeg har sidst har været der!!!
    Kan virkelig godt forstå du glæder dig 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • blogbykathrine

      Ja, så håber bare vi får sparet ordenligt op, så vi kan tage afsted og hygge os og spise ude og få en oplever for livet!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor lyder det bare helt fantastisk, søde! Jeg er så glade på jeres vegne! <3
    Jeg har også altid drømt om at besøge Paris – hvis jeg skulle afsted, så skulle jeg helt sikkert se Louvre, Notre Dame og selvfølgelig Eiffeltårnet. 🙂
    Kram,

    http://nikkilund.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • blogbykathrine

      Tror bare Paris er alt det man går og drømmer om, og vil så gerne i Disney land også! haha :). Vil også gerne se Louvre, Notre Dame og Eiffeltårnet, søde!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG FØLER MIG UDUELIG